Trabzonspor - Bucaspor Maçı Canlı izle 3 Aralık 2010 Cuma

Trabzonspor - Bucaspor Maçı izle,Trabzonspor - Bucaspor Maçı seyret,Trabzonspor - Bucaspor Maçı canlı izle seyret,Trabzonspor - Bucaspor Maçı online izle,Trabzonspor - Bucaspor Maçı netten izle,Trabzonspor - Bucaspor Maçı hd izle
Süper Lig'de hafta liderin maçıyla açılıyor. Trabzonspor evinde, Bucaspor'u konuk ediyor. Kağıt üzerinde çok kolay bir maç olarak gözükse de Trabzonspor ciddiyeti elden bırakırsa beklemediği bir şokla karşılaşabilir. Bordo-mavili takım son maçında Gaziantep'i deplasmanda devirmeyi başardı. Trabzon'da kart cezalısı Burak ile sakatlığı süren Glowacki forma giyemeyecek. Burak son haftalarda attığı gollerle adından söz ettirmişti, onun yokluğunu dolduracak oyuncular kadroda mevcut.

Bucaspor ise Trabzon deplasmanında bir sürpriz yaparak geçtiğimiz hafta aldığı galibiyeti taçlandırmak istiyor. Antalyaspor'u son dakikada Orhan Ak ile bulduğu golle deviren İzmir ekibi, ilk yarının sonuna kadar alabileceği tüm puanları toplamanın peşinde. Buca'da sakatlığı bulunan kaleci Carlos'un durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Bu karşılaşmada Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum ancak verilen oran çok düşük. Bu nedenle Trabzonspor handikap seçeneği değerlendirilebilir.